Több mint 10 éve foglalkozunk mobiltelefonok adás-vételével és javításával. Több mint 100000 elégedett vásárlóval és több mint ezer pozitív értékeléssel mögöttünk azért indítottuk a novaphone.hu-t, hogy meglévő és új ügyfeleink kényelmesebben tudják intézni mobiljaikkal kapcsolatos ügyeiket.

Megbízhatóság

10 éves tapasztalatunk és 27 pontos átvizsgálási rendszerünk lehetővé teszi, hogy Ügyfeleinket magas minőségben szolgáljuk ki, és a készülékek használati értéke olyan mint egy új terméké. Minden termékünkre garanciát vállalunk!

Egyszerűség

Vásárolnál? – Pár kattintással tudsz nálunk vásárolni és akár már másnap Nálad a kinézett terméked!
Nálunk nincs körülményes eladás – jelezd felénk chaten kollegáinknak mit szeretnél értékesíteni és adjuk az árajánlatot készülékedre.

100% biztonságos vásárlás

Nézd meg mielőtt megvásárolod. Készülékeink oldalunkon körbeforgathatóak, így mindig tudod mit vásárolsz.
Rendelt készülékedet fizesd ki akár bankkártyával, vagy utánvéttel, ahogy neked kényelmesebb! 
Nálunk mindig látod merre jár csomagod. Minden megrendelést kollegáink nyomon követnek és értesítést kapsz, hol áll éppen.

Nincsenek megválaszolatlan kérdések

Bármilyen kérdésed lenne kollegáink folyamatosan a rendelkezésetekre állnak.
Írj nekünk chat-en a gyors válaszért, mindenre van megoldásunk.

Minden egy helyen

Regisztrálj oldalunkon és máris nyomon követheted rendeléseidet profilodban, korábbi vásárlásaidat, termékeid garanciáját. Mostantól csak pár kattintás és küldjük is a futárt készülékedért legyen szó akár garanciális ügyintézésről vagy ha csak eladnál valamit.

Tudjátok:

novaphone.hu

A Te mobilod!