Szállítás és fizetés

You are here:

Választható szállítási módok:

Webáruházunkban a megrendelés leadása során az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Házhozszállítás futárszolgálattal

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhozszállítással. A kiszállítást a GLS Hungary futárszolgálat végzi, a szállítás díja Magyarország területén belül 1990 Ft. Cégünk a megrendelt terméket 1 munkanapon belül feladja a futárszolgálatnak. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-2 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre, a felvételről a GLS Hungary futárszolgálat e-mailben küld értesítést.

Személyes átvétel üzleteinkben

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted szegedi üzletünkben. Amennyiben a megrendeléskor készleten volt a termék, azonnal átvehető.

Termékvisszaküldés menete

Webshopunkban leadott rendelésed átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Az online vásárlások során fizikai kontaktus nélkül, csupán képekre, videókra, vásárlói véleményekre alapozva rendelhetünk meg termékeket, emiatt a végén nem biztos, hogy valóban olyan terméket kapunk, amire gondoltunk. A jog ezt a helyzetet igyekszik kompenzálni az online vásárlás elállási lehetőségének megteremtésével, mindezt azért teszi, hogy megvédje a vásárlókat.

Elállás 14 napon belül

Webshopunkban leadott rendelésed átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól magánszemélyként. Akár ki is bonthatod és kipróbálhatod a terméket. Az elállási folyamat azzal kezdődik, hogy a fogyasztó egyértelműen bejelenti elállási szándékát szóban vagy írásbeli nyilakozattal, innentől Neked, és nekünk is kötelezettségeink vannak.

Termékek visszaküldése

A terméket minden kiegészítőjével, hiánytalan és hibátlan állapotban, a számlával; vissza kell juttatnod részünkre, 14 napon belül. Elállási nyilatkozatot az alábbi e-mail címen is fogadjuk: shop@novaphone.hu illetve postán Nova Phone | 6726 Szeged, Szőregi út 80. 

Írásban történő elállás esetén a fogyasztónak elegendő az elállási nyilatkozatot a termék átvételétől számított 14 napos határidőn belül visszajuttatni.

Visszaküldési cím futárszolgálattal: Nova Phone | 6726 Szeged, Szőregi út 80.

Lehetőséged van személyesen is visszajuttatni a terméket.

Elállási nyilatkozat minta:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Homver Kft 6726 Szeged, Szőregi út 80.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Rendelés azonosító:

Termék(ek) megnevezése:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztók(k) bankszámla száma:

Kelt:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

A visszaküldött termékek állapotának ellenőrzése

A csomag visszaérkezését követően meg kell vizsgáljuk a terméke(ke)t, hogy nem-e találunk az elállástól kizáró okot.

Vételár visszafizetése

Az Eladótól megrendelt és átvett termék(ek)et a fogyasztó köteles az Eladó Ügyfélszolgálata számára indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldeni, vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 (tizennégy) napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

Az elállásról való tudomásszerzést követő 14 napon belül a teljes vételárat visszafizetjük.

Választható fizetési módok:

Webáruházunkban az alábbi kényelmes és biztonságos fizetési módok közül választhatsz:

Utánvét

Megrendelésedet házhoz szállítás esetén utánvétes fizetési móddal is leadhatod. Ekkor a vételárat a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlítened a csomag átvételekor. Felhívjuk figyelmed, hogy az utánvétes rendelések értékhatára bruttó 500 000 Ft.

Személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel esetén üzletünkben van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre.